Servei d’acollida

Horari : de 7:30h a 9h del matí, per a alumnes d’Infantil i Primària.

És un espai destinat a cobrir les necessitats de les famílies durant les primeres hores del matí. S’organitza en funció de les edats i dels grups de nens i nenes.

En aquest temps els/les alumnes juguen, pinten, esmorzen, estudien, repassen o avancen els deures.

Menjador

Horari: de 13h a 15h.

Cada etapa disposa del seu propi espai de menjador. L’Educació Infantil situat al carrer Via Júlia i l’Educació Primària al carrer de l’Artesania, 38.

MENU DEL MENJADOR

Extraescolars

Actualment oferim dues activitats extraescolars: Deures tutel·lats i Curset de Natació.

DESCOBREIX MÉS

Viatge fi de curs

Cada curs escolar s’organitza un viatge de fi de curs per als / a les alumnes d’Infantil i Primària. Per a l’Educació Infantil, l’estada és de dos dies i una nit, i per als de Primària de tres dies i dues nits. Els/les alumnes son acompanyats de mestres de l’Escola.

CONTACTA'NS

Casal d’estiu

El Casal d’Estiu és una iniciativa que va néixer pensant en els pares i mares que necessiten aquest servei i en els infants de l’escola o de fora de l’escola que vulguin gaudir d’activitats durant les vacances.

Te la finalitat de proporcionar-los un espai de formació i diversió en un espai que ja coneixen. Realitzen tant activitats lúdiques: taller de cuina, manualitats, jocs, estampació de samarretes, festa de l’aigua; com reforç de primària.

CONTACTA'NS

Segueix-nos a les xarxes socials: