Skip to main content
Noticies

Casal de Verano – Escola Princeps

By May 7, 2024No Comments

Casal de Verano – Escola Princeps

Tot el que has de saber sobre els casals Summer Fun de Kids&Us!

Apunta els teus fills i filles al casal d’estiu de Kids&Us Nou Barris a la nostre escola perquè visquin les activitats d’estiu al 100%!

Summer Fun a la vista! Torna un dels nostres casals més esperats, el Summer Fun by Kids&Us, Nou Barris que ofereix un munt d’activitats divertides i creatives per gaudir de l’estiu al 100%. Juntament amb l’Escola Princeps 23 d’Abril us oferirem un estiu inoblidable!

Milers de / Més de 10.000 nens i nenes s’ho passen bé al Summer Fun cada estiu!

A Kids&Us sabem que l’aprenentatge de l’anglès es produeix gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. Per això, organitzem casals d’estiu com els Summer Fun en un entorn lúdic per seguir estant en contacte amb l’idioma. Els casals d’estiu Summer Fun per a nens i nenes de 3 a 12 anys faciliten la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es fomenta la interacció en la nova llengua a través d’experiències i activitats rellevants per cada grup d’edat. A part, Summer Fun està pensat per a tots els infants, siguin o no alumnat Kids&Us, perquè tots puguin gaudir d’un estiu amb el segell de qualitat de Kids&Us.

Quines activitats s’hi fan?

Durant els casals Summer Fun, els nostres alumnes fan activitats divertides i creatives com manualitats, hores del conte, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup o excursions temàtiques. Aquests són només alguns exemples de les activitats que ha desenvolupat l’equip de professionals pedagògics de Kids&Us perquè els nens i nenes interioritzin estructures i vocabulari nous en anglès de manera natural.

Mira que bé s’ho passen els menuts als casals Summer Fun!

Leave a Reply